Letnja škola HR analitike

Letnja škola HR analitike

Svečanom dodelom sertifikata, u petak 18. novembra završena je druga po redu Letnja škola HR analitike u organizaciji Katedre za menadžment ljudskih resursa. Kao i prethodne godine, ova obuka realizovana je zahvaljujući ljubaznosti i požrtvovanosti doc. dr Gorana Kuljanina sa De Paul Univerziteta u Čikagu (SAD).

U periodu trajanja Letnje škole, od 17. juna do 31. oktobra, aktivnosti je pohađalo 34 polaznika, od kojih je njih sedam uspešno završilo sve zadatke predviđene kursom i time steklo sertifikate. Polaznici koji su upsšeno završili obuku su: Natalija Najdhefer, Tijana Čobović, Miloš Jevtić, Ana Hukić, Sanja Lečić, Mateja Manojlović i Nikola Petrović.

Osim veoma korisnih i inspirativnih predavanja koja je u okviru redovnog kurikuluma održao doc. dr Kuljanin, polaznici su imali prilike da čuju i uvodno predavanje „HR analitika i digitalna transformacija kompanija u Srbiji“ koje je realizovao prof. dr Dragan Vukmirović. On je tom prilikom istakao značaj analitike u savremenom obrazovanju i poslovanju, sa naročitim osvrtom na upotrebljivost analitike u kontekstu menadžmenta ljudskih resursa.

Kao i prethodne godine, Letnja škola je i ovog puta bila odražana u online formatu.

Leave a Reply