Letnja škola HR analitike 2023

Letnja škola HR analitike 2023

Svečanom dodelom sertifikata,  završena je treća po redu Letnja škola HR analitike u organizaciji Katedre za menadžment ljudskih resursa. Kao i prethodnih godina, predavač na letnjij školi bio je doc. dr Goran Kuljanin sa De Paul Univerziteta u Čikagu (SAD).

Letnja škola je odražana u online formatu putem Microsoft Teams platforme. 

Podelili bismo utiske studenata koji su pohađali ovaj kurs, kao nabolji pokazatelj značaja ovog kursa ali i veoma dobrog pristupa profesora Kuljanina u radu sa studentima.

Studentkinja Marija Joksimović: Kao neko ko se nikada nije bavio analitikom i generalno ima veoma površno znanje o programiranju, bila sam veoma prijatno iznenađena ovim kursom, koji je savršen za početnike kao što sam ja. Dopada mi se to što je kurs prilagođen individui odnosno svako može da pohađa kurs tempom koji mu odgovara. Materijali su odlično pripremljeni i profesor je veoma predusretljiv i spreman da objasni bilo kakvu nedoumicu. Naročito je korisno to što je na kraju svake lekcije ostavljen prostor za primenu naučenog i obradu različitih baza podataka kroz zadatke. Preporučila bih ovaj kurs svakome ko nikada nije imao priliku da se susretne sa ovakvom materijom, a želi da upozna osnove analitike koja je generalno sve aktuelnija u savremenom svetu i ljudskim resursima.

Studentkinja Ivana Dobrosavljev: “Bilo mi je apsolutno zadovoljstvo pohađati letnju skolu HR Analitike profesora Gorana Kuljanina! Profesor je izuzetno strpljiv sa svim polaznicima i uvek se trudi da svi razumeju svaku od lekcija. Nikad mu nije bilo teško da se vrati na gradivo koje nismo razumeli niti da organizuje dodatni čas kako bi nam pomogao da sve savladamo. Hvala Vam puno, dosta toga sam naučila i savladala uz Vašu pomoć! Radujem se da primenim naučeno i u praksi.

 

 

Leave a Reply