Učešće u istraživanju

Učešće u istraživanju

Drage kolege, 

U nastavku se nalazi poziv za učešće u istraživanju kolega sa Filozofskog fakuteta, Univerziteta u Beogradu.

Dragi studenti,

pozivamo vas da učestvujete u međunarodnom istraživanju koje sprovode koleginice iz LIRA-e Danka Purić, Ljiljana Lazarević, Iris Žeželj i Biljana Jokić. Tema istraživanja je moralno rezonovanje i učešće će vam oduzeti oko 15 minuta.

Link za učešće: https://lapsyde.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_bIuAyPprSB8hC3X?Q_lang=SERB&imgset=SERB&lab=SRB_003&practice=false

Istraživanje je potpuno anonimno i ne nosi poene na kursu, ali nakon što popunite upitnike imaćete mogućnost da ostavite svoju email adresu i time uđete u listu učesnika za izvlačenje jedne od tri nagrade – vaučera u Gigatronu u iznosu od 10 000 RSD svaki. Podaci o email adresama će biti čuvani odvojeno od vaših odgovora na upitniku. Svaki učesnik će dobiti svoj redni broj, a 25. decembra ćemo slučajnim izborom izvući tri broja i tri rezervna broja i obavestiti emailom tri dobitnika. Ukoliko se dobitnici ne jave u roku od nedelju dana, nagradu dobijaju rezervni brojevi, po redosledu izvlačenja.

Zamolili bismo vas i da prosledite link svojim roditeljima i prijateljima (i zamolite njih da proslede svojim prijateljima).

Ako imate bilo kakva pitanja – slobodno pišite na dpuric@f.bg.ac.rs i veliko hvala unapred svima na pomoći.

Pozdrav,
Danka

Leave a Reply