INTERNATIONAL JOINT RESEARCH EXPERIENCE PROJECT

INTERNATIONAL JOINT RESEARCH EXPERIENCE PROJECT

Drage kolege,

Dobili smo priliku da vam ponudimo da učestvujete na Međunarodnom projektu koji se fokusira na studentske kompetencije u domenu pisanja naučnih radova.

Zahvaljujući Denisi Abrudan, vanrednom profesoru na West University of Timisoara, sa kojom sarađujemo, a koja je koordinator projekta, postoji mogućnost da se uključite u aktivnosti trodnevne onlajn škole/konferencije.

U prilogu vam šaljem agendu konferencije. Ukoliko možete da ispratite sva tri dana možete dobiti i sertifikat da ste je pohađali, ali je preporuka prof. Denise i moja da pokušate da ispratite treći dan 14.5.2021., kada će se održati predavanje i radionica vezana za veštine pisanja naučnih članaka, a koje će držati iskusni predavači.

Ukoliko ste zainteresovani potrebno je da se prijavite pišući na engleskom jeziku i pošaljete je na elektronsku adresu: denisa.abrudan@e-uvt.ro (stavite i mene u cc: ivana.kovacevic@fon.bg.ac.rs )  do nedelje 11.5.2021. 

Na primer: I am a student of master studies at Faculty of organizational sciences (Human Resource Management module) and I would like to participate in  

INTERNATIONAL JOINT RESEARCH EXPERIENCE PROJECT

FEAA UVT TIMISOARA ROMANIA – IZU ISTANBUL TURKEY – GUT POLAND

Develop Great People and Organizations for Future

12th-14th May 2021 -ONLINE EDITION-

Ime I prezime ……..

P.S. Molba prof. Denise je da se prijavite pre 17:30 prvi dan. Vodite računa o tome da je Rumunija u drugoj vremenskoj zoni i da je kod njih sada sat više, tako da kada je po njihovom vremenu (u agendi 17:30), to je kod nas 16:30.

Srdačan pozdrav, 

Ivana Kovačević

Leave a Reply